O mutatie a virusului gripei porcine transforma oamenii morti in zombi

0
252

O mutatie a virusului gripei porcine (H1N1), care are proprietatea de a readuce la viata oamenii morti, a creat o oarecare panica in randul locuitorilor din Londra.
zombi
„Dupa moarte, virusul H1N1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioada de pana la doua ore de la decesul persoanei, timp in care individul are un comportament extrem de violent din cauza a ceea ce se crede a fi o combinatie intre leziuni ale creierului si chimicale eliberate in sange in timpul invierii”.

Fragmentul face parte dintr-un articol postat recent pe site-ul BBC, in care sunt oferite detalii cu privire la mutatia care transforma oamenii in „zombi”.

Cum era de asteptat, informatia i-a speriat pe unii dintre cititori. Mai exact, pe cei care nu au acordat foarte mare atentie unor detalii semnificative, intrucat continutul articolului este la fel de „adevarat” ca si site-ul pe care a fost postat.

Privita cu atentie, pagina de internet se dovedeste a fi o copie fidela a binecunoscutului site de stiri. Principla diferenta dintre cele doua consta in adresa site-ului care gazduieste copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk.

Astfel, putem sta linistiti. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, insa nu a dezvoltat capacitatea de a invia oamenii din morti.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.