Oamenii de stiinta de la CERN redusi la tacere: datele privind incalzirea globala sunt „incorecte politic”

Oamenii de stiinta de la CERN redusi la tacere: datele privind incalzirea globala sunt "incorecte politic"

Fizicienilor li s-a ordonat sa nu traga concluzii din studiile care au obiectivul sa demonstreze ca soarele determina schimbarile climatice.

Intr-o ilustrare a modului socant despre cum schimbarile climatice produse de om au preluat controlul asupra procesului stiintific, fizicienii de la laboratorul CERN din Geneva au fost opriti de la a trage concluzii cu privire la datele pe care incearca sa le reproduca studiile care dovedesc ca soarele este principalul motor al schimbarilor climatice, dupa ce seful lor le-a spus ca o astfel de erezie este incorecta din punct de vedere politic.

„Seful laboratorului de conducere in domeniul fizicii la nivel mondial, CERN din Geneva, a interzis oamenilor de stiinta sa traga concluzii dintr-un experiment major. Experimentul CLOUD (“Cosmics Leaving Outdoor Droplets”) examineaza rolul pe care particulele energetice din spatiul indepartat il joaca in formarea norilor. CLOUD utilizeaza sincrotronul protonilor pentru a examina nucleatia.” afirma Register.

Experimentul ar putea confirma datele din studiile anterioare, care au demonstrat ca razele cosmice sunt esentiale in formarea norilor si ca „micile schimbari in stratul de nori al pamantului explica variatiile de temperatura de cateva grade”, un impact masiv mai mare decat nivelul relativ minor de incalzire cauzat de om prin emisia de CO2.

Oamenii de stiinta de la CERN redusi la tacere: datele privind incalzirea globala sunt "incorecte politic"

Sugerand ca datele din studiul inca nepublicat ar valida aceasta ipoteza, fizicienii implicati in proiect au fost impiedicati de la a face orice interpretari a datelor de catre seful lor, nu din pricina problemelor de precizie, ci pentru ca o astfel de concluzie nu ar fi corecta din punct de vedere politic, intrucat ea nu se pliaza „consensului” ca omul este principalul vinovat atunci cand vine vorba de schimbarile climatice.

Intr-un interviu cu Welt Online, Rolf-Dieter Heuer, Directorul General al CERN, a declarat: „Am cerut colegilor sa prezinte rezultatele in mod clar, dar nu sa le interpreteze. Motivul lui Heuer de a-si impiedica proprii oameni de stiinta este datorita faptului ca in urma concluziile lor vor intra „imediat in arena politica a dezbaterii privind schimbarile climatice”.

Cu alte cuvinte, Heuer nu doreste ca datele sa circule liber in domeniul public, deoarece contrazice probabil ideea ca omul este principalul motor al schimbarilor climatice. Este de la sine inteles ca abordarea Heuer reprezinta antiteza a ceea ce reprezinta stiinta, observarea impartiala si urmarirea datelor, iar nu urmarirea unui „consens” artificial, fabricat de catre politicieni in scopul legitimarii unui sistem global de taxare a carbonului.

In calitate de fizician, Nigel Calder scrie: „Ilustrul laborator CERN inceteaza sa mai fie cu adevarat un institut stiintific atunci cand Directorul sau General interzice fizicienilor sai, precum si cercetatorilor straini de la CERN, sa traga concluziile stiintifice evidente din rezultatele lor”. In ciuda faptului ca alarmistii incalzirii globale au sustinut ca nu exista nici o legatura intre imensa si violenta minge de foc din spatiu, care este de peste 100 de ori mai mare decat Pamantul, conduce anotimpurile, produce erele de gheata si schimbarile climatice, informatiile oferite de studiile lui Henrik Svensmark arata o corelatie istorica clara intre patrunderea razelor cosmice si temperatura, dupa cum se poate observa in graficul de mai jos.

In ciuda impactului soarelui evident si semnificativ asupra schimbarilor climatice, IPCC refuza sa includa penetrarea razelor cosmice ca un factor de schimbare a temperaturii.

„CERN a aderat la un lung sir de institutii mai putin obligate sa ramana corecte din punct de vedere politic in privinta ipotezelor incalzirii globale produse de om”, scrie Calder. „Este ok sa introducem arena politica a dezbaterilor pe tema schimbarilor climatice”, furnizeaza rezultatele ce sustin incalzirea globala facuta de om, insa nu si daca ei sustin ipoteza lui Svensmark conform careia soarele modifica climatul prin influentarea afluxului razelor cosmice si formarea norilor.

Asa cum am aratat in septembrie, anul trecut, scepticismul public aflat in crestere fata de teoria care sustine ca omul conduce schimbarile climatice a determinat alarmistii sa inlocuiasca conceptul de incalzire globala cu suprapopularea.

Un plan neoficial al ONU pentru a institui guvernarea globala a subliniat necesitatea de a adopta acest nou truc de relatii publice pentru a combate fundamentul din ce in ce mai discreditat al mitului antropic privind schimbarile climatice, in urma scandalului Climategate din 2009.

Eforturile de a consolida o taxa pe carbon in Australia sunt un test de turnesol pentru punerea in aplicare la nivel mondial planificata deja, astfel incat, faptul ca o majoritate considerabila a electoratului australian a respins vehement propunerile este un indiciu clar ca farsa incalzirii globale a esuat in mare masura.

„Expertii politici cred ca batalia pentru a vinde taxe pe carbon publicului australian a fost pierduta si primul-ministru nu poate face nimic pentru a schimba parerea alegatorilor pe aceasta tema”, anunta Brisbane Times.

De aceea, globalistii sunt dornici sa utilizeze amenintarea suprapopularii, ceea ce nu este decat o escrocherie nestiintifica, in plus fata de evenimentele meteorologice izolate, cum ar fi seceta din acest an, ca un mijloc de a impune nejustificat taxa pe CO2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *