Orez Basmati integral

0
631

Orezul Basmati de la Limafood este un produs certificat ecologic, ceea ce inseamna ca a fost cultivat fara „ajutorul” organismelor modificate genetic, a pesticidelor si a altor chimicale de sinteza toxica pentru mediu si pentru organismul uman.
orez basmati integral
Daca sunteti preocupati de sanatate si vreti sa fiti in forma, trebuie sa va asigurati ca aveti un regim alimentar echilibrat, ca beti destula apa si faceti exercitii fizice regulat. Trebuie, de asemenea, sa inlocuiti alimentele rafinate cu cele integrale.
Orezul Basmati Limafood nu este numai un produs ecologic, fara chimicale, ci si unul integral. Orezul integral este una din cele mai bune surse de vitamine din grupul B, dar si de magneziu, potasiu si fosfor.
Basmati este un orez cu boabe extra lungi, cultivat in Punjab, pe pamantul fertil de la poalele muntilor Himalaya. Este unul din soiurile de orez cele mai apreciate in lume si are o aroma deosebita dupa ce este fiert. De altfel, in sanscrita, „basmati” inseamna „cel aromat”, „cel inmiresmat”.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.