Paletii din lemn: intre reciclare si arta

0
485
Paletii din lemn: intre reciclare si arta
Paletii din lemn: intre reciclare si arta
Paletii din lemn: intre reciclare si arta

Paletii din lemn pot fi caracterizati prin cateva atribute simple: utili, frumosi, practici, ecologici, in tendinte. Acestia pot fi refolositi si transformati in gradina sau chiar in locuinta, contribuind la crearea unui mobilier de bucatarie, de exemplu. Trebuie sa tinem cont doar de cateva recomandari.

Exista doua tipuri de paleti. Cei marcati (cu eticheta Euro) sunt tratati si intretinuti in majoritatea timpului. Sunt grei si foarte solizi si, in acelasi timp, foarte dificil de dezasamblat (asamblati cu cuie rasucite).

In a doua categorie se incadreaza paletii de unica folosinta din lemn brut, mai usori, care pot fi demontati cu usurinta. Acesti paleti sunt furnizati, de cele mai multe ori, de catre firme care comercializeaza paleti.

Pentru a-i folosi si in altfel de proiecte, sunt recomandati paletii de unica folosinta pe care ii puteti gasi la comercianti, firme, santiere de constructii, zone industriale. Pentru a primi o oferta variata, puteti consulta si site-urile de profil, cum ar fi www.afacerilemn.ro, unde se poate efectua o cautare dupa cuvant-cheie, tara si regiune.

Pe langa faptul ca lennul este un material usor de recuperat, de prelucrat si de valorizat, acesta poate fi folosit intr-o varietate de idei sau concepte care pot infrumuseta si imbunatati stilul dvs. de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.