Parteneriat pentru mediu intre Consiliul Judetean Mures si asociatiile de proprietari

Parteneriat pentru mediu intre Consiliul Judetean Mures si asociatiile de proprietari
Parteneriat pentru mediu intre Consiliul Judetean Mures si asociatiile de proprietari

In luna noiembrie se vor derula in cadrul campaniei de informare MURESUL RECICLEAZĂ evenimentele de informare a asociatiilor de proprietari din judet cu privire la beneficiile aduse de proiectul Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in Judetul Mures.

Se vor organiza intalniri intre reprezentantii Consiluilui Judetean Mures, Beneficiarul proiectului, si asociatiile de proprietari din orasele municipiu ale judetului -Sighisoara, Tarnaveni, Reghin si Targu Mures.

Ocupandu-se de administrarea cladirilor de locuinte, reprezentantii asociatiilor de proprietari din sunt mereu in contact direct cu locuitorii. Tocmai din acest motiv, ei sunt un important grup tinta al proiectului Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in Judetul Mures avand rol de multiplicatori ai mesajului de protejare a mediului inconjurator.

In timpul acestor evenimente, reprezentantii asociatiilor de proprietari vor afla informatii importante legate de modul in care cetatenii pot colecta deseurile selectiv, vor primi materiale de informare si vor auzi despre exemple de bune practici, pe care le vor putea prezenta mai departe locuitorilor judetului.

In urma acestor intalniri, pentru orice nelamuriri despre colectarea selectiva a deseurilor, cum se realizeaza ea, care sunt avantajele si care este procesul prin care trec deseurile sortate, locuitorii judetului vor putea avea o sursa in plus de informatie, ei putand oricand sa ceara mai multe lamuriri administratorului cladirii in care locuiesc.

Presa este invitata sa participe la aceste intalniri, fiind partener in acest demers pentru viitor.

Mai multe informatii despre proiect si campania de constientizare si informare publica sunt disponibile pe: www.muresulrecicleaza.ro, cat si pe www.muresulrecicleaza.ro/blog si pe pagina de Facebook www.facebook.com/ muresulrecicleazadeseurile.

Proiectul Sistem de management integrat al deseurilor solide in judetul Mures 2009 RO 161PR032 / SMIS: CSNR 18590 este co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) prin Programul Operational Sectorial Mediu (POS Mediu) si are o valoare de 188.242.469 lei (fara TVA).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente