Peste 150 de grupe si clase din scolile constantene s-au inscris in campania „Reciclez, nu poluez!”

Peste 150 de grupe si clase din scolile constantene s-au inscris in campania „Reciclez, nu poluez!”
Peste 150 de grupe si clase din scolile constantene s-au inscris in campania „Reciclez, nu poluez!”

Peste 150 de grupe si clase din scolile constantene s-au inscris in campania „Reciclez, nu poluez!”. Data de 29 noiembrie a reprezentat termenul limita pentru inscrierea grupelor de gradinita si a claselor I – VIII din judetul Constanta, in campania „Reciclez, nu poluez!”, demarata de Gremlim. Actiunea isi propune sa constientizeze copiii de gradinita si elevii din clasele I – VIII cu privire la necesi-tatea protejarii mediului prin debarasarea in mod responsabil de sursele de iluminat uzate si de deseurile de baterii portabile.
Publicitate Online

In cadrul campaniei „Reciclez, nu poluez!”, participantii vor trebui sa colecteze selectiv deseurile de baterii portabile si sursele de iluminat uzate, iar grupele sau clasele care vor reusi sa colecteze cele mai mari cantitati vor fi premiate. Campania va consta in doua etape de colectare, respectiv de premiere. Astfel, pe data de 4 februarie 2014, va avea loc ceremonia de premiere pentru prima etapa a campaniei, in timp ce data de 12 mai 2014 va marca incheierea campaniei, iar in cadrul spectacolului vor fi oferite premiile pentru cea de-a doua etapa a campaniei, precum si pentru implicarea in toata campania.
Premii si excursii pentru elevii implicati

„Succesul pe care l-a inregistrat fiecare editie a campaniei Olimpiada Deseurilor, actiu-ne dedicata elevilor din clasele I – VIII din judetul Constanta, ne-au determinat sa pregatim un nou proiect pentru micii ecologisti. Ne exprimam convingerea ca elevii vor profita de ocazia de a colecta selectiv deseurile de baterii si sursele de iluminat uzate, iar noi abia asteptam sa le recompensam eforturile. Evident, in colaborare cu partenerul campaniei, CCR Romania, toate grupele si clasele participante la campanie vor primi recipiente speciale pentru colectarea deseurilor”, au declarat reprezentantii Gremlin, organizatorii campaniei.

Pe toata durata campaniei, 44 de grupe de gradinita si 135 de clase din ciclul primar si gimnazial se vor intrece in colectarea celor mai mari cantitati de deseuri de baterii si surse de iluminat. Grupele si clasele castigatoare vor fi premiate cu echipament sportiv, precum seturi de mingi de tenis, rachete de tenis si badminton, mingi, rucsacuri, sepci si tricouri, in timp ce cadrele didactice vor primi drept premii aparate foto digitale. Marea castigatoare a campaniei va pleca intr-o excursie instructiv educativa de o zi. Pentru implicarea in campanie vor fi acordate diplome si premii de participare

Organizata cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu, al Primariei Municipiului Constanta si in parteneriat cu CCR Romania, campania se va incheia pe 9 mai anul viitor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente