Plante care calmeaza alergiile

Beneficiile neașteptate ale păpădiei pentru sănătate
Plante care calmeaza alergiile
Plante care calmeaza alergiile

Eczemele si afectinile cauzate de polen pot fi tratate cu cateva alte plante din natura care vor ameliora mult simptomele.

Aceste plante sunt foarte usor de obtinut si nu va costa aproape nimic sa le aveti mereu in casa, pentru ca va vor ajuat cu siguranta.

Menta ajuta la dezlipiera bronhiilor. Asa ca in cazul in care plamanii vi se inflameaza din cauza alergiei, fierbeti o cana cu apa si adaugati frunze de menta. Acoperiti capul cu un prosop si inhalati vaporii din cana. Mentineti aerul inspirat in plamani si bronhiile se vor elibera.

Tarhonul are efecte asupra rinitei alergice.Tarhonul poate fi folosit in calmarea multor afectiuni de tip alergic. Daca aveti mancarimi in zona ochilor, este de ajuns sa-l aplicati pe pleoape in comprese cu gheata. Daca va curge nasul este de ajuns sa faceti inhalatii cu ulei de tarhon iar pentru a evita alergiile provocate de polen este de ajuns sa va ungeti narile cu solutie de tarhon si ulei de masline.

Padia si urzica actioneaza la nivelul intregului corp. Un litru de infuzie de papadie sau de urzica, consumat zilnic, timp de zece zile, ar trebui sa amelioreze simptomele alergice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *