Premii pentru aradenii care au participat la campania de colectare a deseurilor electrice

Premii pentru arădenii care au participat la campania de colectare a deşeurilor electrice
Premii pentru aradenii care au participat la campania de colectare a deseurilor electrice
Premii pentru aradenii care au participat la campania de colectare a deseurilor electrice

Aradenii au scapat de sapte tone de deseuri de echipamente electrice si electrocasnice in cadrul actiunii de colectare DEEE organizata de Primaria Arad in parteneriat cu Asociatia RoRec, in ultima sambata a lunii martie.

Cei care au decis sa inceapa curatenia de primavara cu predarea pentru reciclare a aparatelor defecte din gospodarie au castigat electrocasnice noi la tombola organizata in cadrul campaniei sau au primit pe loc tichete cadou (pentru predarea de frigidere sau masini de spalat vechi).

Astfel, Asociatia RoRec a oferit in total 400 de tichete cadou (valoare zece lei/tichet) si 16 persoane au castigat la tombola aparate noi (mixer de bucatarie, fier de calcat, cafetiera, cuptor cu microunde).

La tombola au fost incrisi automat peste 170 de aradeni care au predat DEEE-uri sambata 28 martie.

In continuare aradenii pot sa se debaraseze de deseurile electrice si electronice. Pentru deseurile DEEE grele sau voluminoase este pus la dispozitie serviciul gratuit de colectare de la domiciliu, pe baza de programare.

Numarul de telefon pentru programari este 0751-302.123 sau 0800-444.800, numar apelabil GRATUIT in orice retea de telefon 7 zile din 7.

Pentru predarea de frigidere sau congelatoare complete sunt oferite tichete cadou in valoare totala de 40 lei (4x 10 lei).

Pentru predarea de masini de spalat complete sunt oferite tichete cadou in valoare totala de 20 lei (2 x 10 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *