Prezentari video online – Training pe tema „Principii de proiectare arhitecturala sustenabila”

0
520

watch_videos-copy.pngDaca doriti sa aflati mai multe informatii despre cladirile verzi – principii de proiectare arhitecturala sustenabila, Romania Green Building Council (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi) va pune la dispozitie o serie de prezentari video din cadrul workshop-ului organizat in luna ianuarie pe tema „Proiectare arhitecturala sustenabila si tehnologiile necesare”. Prezentarile sunt in limba engleza, cu subtitrare in limba romana.
Workshopul a oferit informatii practice privind utilizarea tehnologiilor disponibile in realizarea de cladiri mai performante, mai eficiente din punct de vedere energetic si cu impact redus sau zero asupra mediului. Prezentarile au cuprins: principiile de proiectare bioclimatica, analiza conditiilor climatice, ventilatia naturala, lumina naturala si insorirea – teorie, exemple, instrumente de simulare, procesul de proiectare bioclimatica, Directiva de Performanta Energetica a Cladirilor, instrumente de evaluare a impactului asupra mediului (LEED/BREEAM), exemple de proiecte verzi, etc.

Pentru a urmari aceste prezentari, vizitati: http://rogbc.org/ro/index.php/Proiectare-arhitecturala-sustenabila-tehnologiile-necesare.html

Alte prezentari din cadrul evenimentelor de training organizate de RoGBC sunt disponibile online:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.