Printul Charles apara padurile tropicale

Printul Charles al Marii Britanii a lansat, marti, pe internet, o campanie de sensibilizare cu privire la cauza conservarii padurilor tropicale, atasand si un clip in care apar Dalai Lama, fotbalistul Pele si actorul american Harrison Ford.
printul charles
Potrivit AFP, in acest clip, care dureaza 90 de secunde si se afla postat pe site-ul de socializare MySpace, printul Charles, liderul spiritual al tibetanilor, Pele si Harrison Ford fac apel la actiuni urgente pentru a pune capat despaduririi si pentru a lupta impotriva schimbarilor climatice.

In clipul video mai apar cei doi fii ai printului Charles, William si Harry, actorul Daniel Craig si cantareata Joss Stone.

Filmul a fost realizat in cadrul unei noi campanii lansate prin proiectul Padurea Tropicala al printului Charles, initiat in 2007 pentru promovarea cauzei padurilor tropicale, a caror distrugere reprezinta un factor de incalzire climatica.

Printul mostenitor al tronului Angliei este primul membru important al familiei regale care recurge la un site de socializare. El i-a invitat pe toti utilizatorii de internet sa participe la crearea unei comunitati online, care sa se mobilizeze pentru apararea padurilor tropicale.

„Cu ajutorul primit de la voi, obiectivul nostru este sa cream o comunitate online pentru a face apel la o actiune urgenta prin care sa fie protejate padurile tropicale, fara de care am pierde lupta impotriva catastroficelor schimbari climatice”, explica printul Charles in prezentarea clipului.

Acesta poate fi vizionat pe site-ul www.rainforestSOS.org site creat de Blue State Digital, societatea care l-a ajutat pe presedintele american Barack Obama sa isi duca online campania electorala.

Sursa: Intact News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *