Produs natural impotriva problemelor pielii

Uitandu-ma prin farmacie dupa cu totul altceva, am dat peste Aur Derm cu mimoza, smirna si propolis, o crema naturala romaneasca, ce mi-a atras atentia. Dupa cum spuneam si in alte articole, produsele romanesti sunt extrem de bune, dar nu beneficiaza de atat de mult capital pentru a se face cunoscute in media, iar metoda cea mai eficienta este, oricum, „din vorba in vorba”. Desigur ca dureaza mai mult timp, insa o reputatie construita astfel, pentru buna calitate, este greu de zguduit.

Aur Derm

Aceasta crema este recomandata pentru majoritatea bolilor de piele, pentru arsuri de gradul II si III, suprimand durerea. Sustine ca cicatrizeaza dermatoze de orice fel, acneea, ciupercile, petele, herpesul, zona zoster si psoriazisul. De asemenea, este un bun tonic capilar si poate fi utilizat ca adjuvant dupa cobaltoterapie (impotriva cancerului). Aceasta specie de mimoza a fost folosita din timpuri stravechi de civilizatia mayasa in tratarea arsurilor, nu este o nouatate. De fapt, niciunul din remediile naturale nu sunt o noutate, doar noi suntem noi in fata lor. Propolisul este un cunoscut antibiotic natural, iar in aceasta combinatie, este posibil ca produsul sa fie unul excelent.

Produsul este 100% natural si se pare ca este certificat de FDE (Forensic Document Examination) din SUA, insa este nou pe piata si trebuie citite instructiunile cu atentie . Este disponibil in farmacii si in unele magazine naturiste, eu l-am vazut la 26 lei la farmacia de vizavi de Sora.

Sursa: CityNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *