Monograno – Valentino Felicetti – sunt produse in Italia din ingrediente exclusiv ecologice. Consumandu-le, nu va veti „otravi” organismul cu pesticide si alte chimicale si va veti bucura de savoarea unei specialitati tipic italiene.
Compania Selezioni Monograno – Valentino Felicetti – are o experienta de 100 de ani in productia de paste fainoase. Aceste Tagliatelle sunt preparate dupa o reteta traditionala italiana, din faina de grau dur integral, oua bio si apa dintr-un izvor situat la peste 2.000 de metri pe Muntele Latemar, in Val di Fiemme. Ele sunt uscate in aerul pur al Dolomitilor, ceea ce le confera o aroma unica. Faina din grau integral este mult mai sanatoasa si hranitoare, deoarece pastreaza intacte elementele esentiale din toate cele trei parti ale bobului de grau: vitaminele B, E si antioxidantii in care este bogat germenul, carbohidratii si proteinele din membrana interioara si fibrele, complexul de vitamine B si mineralele din membrana exterioara. In plus, graul dur este bogat si in biotina. Substantele hranitoare din grau sunt completate de proteinele din ouale ecologice.
Sursa: Jurnalul National