O branza gustoasa, fara chimicale, produsa de Asi Nature din Si-biu din lapte de oaie ecologic, cheag, sare 2%-4%, culturi lactice selectio-nate. Aceasta telemea de oaie certificata eco are mini-mum 45% grasime si 340 kcal va-loare nutritiva.

BENEFICII. Branzeturile sunt campioane in ceea ce priveste continutul de calciu. 100 g branza ne ofera aproximativ 720 mg calciu. De aceea, branzeturile trebuie incluse mai ales in dieta femeilor insarcinate si a celor aflate la menopauza. De un plus de calciu au nevoie si adolescentii. La ei, aportul zilnic trebuie sa ajunga la 1.200 mg. Branzeturile stau bine si la capitolul vitamine. Vitaminele A, D, E, B2 si B12 continute de acest produs intaresc imunitatea in sezonul rece. In acelasi timp, vitaminele B12 si D protejeaza sistemul osos alaturi de calciu. De asemenea, branzeturile sunt o excelenta sursa de proteine. 50 g branza contin aproximativ 10 g proteine, la fel ca si 50 g carne sau peste.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here