Rabla pentru masini electrice si cu acumulatori

Rabla pentru masini electrice si cu acumulatori
Rabla pentru masini electrice si cu acumulatori
Rabla pentru masini electrice si cu acumulatori

Romanii sunt din ce in ce mai interesati de masinile electrice, acestea fiind folosite in proiecte diverse, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit. Astfel, de la an la an, compania a raportat o crestere a vanzarilor pe acest segment cu doua cifre procentuale.

”Cele mai bine vandute masini electrice sunt surubelnitele cu acumulator, masinile de gaurit cu percutie, polizoarele unghiulare si ciocanele rotopercutoare, iar anual inregistram cresteri de doua cifre procentuale ale vanzarilor de astfel de produse pe toate segmentele de clienti”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach.

Potrivit afirmatiilor acestuia, in topul proiectelor in care se folosesc masinile electrice se afla cele de constructii, atat in locuinta, cat si in gradina. Insa, pe langa acestea, exista o cerere insemnata si pentru masinile destinate proiectelor de remediere, reconditionare si mici reparatii.

”Masinile electrice sunt unelte care isi gasesc utilitatea in orice tip de proiect, fie ca vorbim despre montarea faiantei sau gresiei, realizarea unei terase in gradina sau montarea unui televizor pe un suport. Tocmai din acest motiv consilierii Hornbach sunt foarte bine instruiti pentru a putea recomanda produsele necesare oricarei lucrari”, a adaugat oficialul Hornbach.

Astfel, inainte de achizitia unei masini electrice, trebuie tinut cont de anumite aspecte precum regimul de utilizare, care poate fi hobby, semiprofesional sau profesional, complexitatea proiectului si durata si frecventa utilizarii. Cresterea vanzarilor pe acest segment a fost sustiuta si de programul pe care Hornbach l-a organizat in fiecare an, ”Rabla la masini si acumulatori”.

Acesta presupune oferirea unei reduceri la achizitionarea unei masini electrice in schimbul predarii celei vechi de catre client.

”Am inceput sa organizam acest program in urma cu 7 ani pentru a facilita reciclarea uneltelor vechi si a oferi, in acelasi timp, un beneficiu clientilor. Datorita succesului inregistrat, am decis continuarea programului an de an, iar acum va fi organizat in intervalul 3 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015”, a adaugat Mugurel-Horia Rusu.

Acesta a subliniat ca in aceasta editie, clientii care vor cumpara o masina electrica Worx, vor dispune de o reducere de 100 de lei daca predau un echipament deja utilizat.

„Anul trecut, prin programul „Rabla la masini si acumulatori”, am reusit colectam aproximativ 4.000 de masini vechi, iar in acest an estimarile noastre sunt de cel putin acelasi numar”, a mai spus reprezentantul companiei.

Pe langa produsele din gama Worx, clientii mai pot alege in magazinele Hornbach si masini electrice de la producatori precum Pattfield, Einhell, Bosch, Steinel, Hitachi, Makita, Proxxon, FeinMultimaster si DeWalt.

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa. Cotata la Bursa din Frankfurt din 1987, compania activeaza in 9 tari europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), operand 147 de magazine.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul in Brasov si unul in Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *