Cosmote a lansat campania de reciclare a telefoanelor mobile vechi “I Love Recycling”

Cosmote a lansat campania de reciclare a telefoanelor mobile vechi “I Love Recycling”

Cosmote a lansat campania de reciclare a telefoanelor mobile vechi “I Love Recycling”. In cadrul programului, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare in oricare dintre magazinele Cosmote si Germanos pana la finalul lunii septembrie, Cosmote va planta un copac in aceasta toamna si il va ingriji pana la maturitate, pentru o perioada de cinci ani.

Conform estimarilor Cosmote, romanii isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare.

Compania ii va rasplati pe cei mai dedicati si “verzi” clienti cu trei smartphone-uri pentru trei dintre persoanele care vor aduce un telefon mobil vechi (cu sau fara accesorii), pana la finalul lunii septembrie, in oricare din magazinele Cosmote si Germanos. Mai multe detalii despre program gasiti pe pagina de Facebook dedicata.

Astfel, prin simpla postare a unei poze din timpul predarii telefonului mobil vechi si raspunsul la o simpla intrebare, oricine poate castiga unul din urmatoarele terminale: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White. Concursul incepe astazi (21 septembrie) si se va incheia pe 1 octombrie, cand vor fi anuntati castigatorii, in baza voturilor obtinute.
Sursa foto: Manager.ro (La campania de plantare de copaci organizata de Cosmote in 2010)

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente