Romania reprezinta o piesa extrem de importanta in mozaicul din sectorul energetic al Europei

0
423
Bucureşti, centrul dezbaterilor pe tema energetică din România
Bucuresti, centrul dezbaterilor pe tema energetica din Romania

Grupul CEZ, unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, isi asuma rolul de partener strategic in dezvoltarea pietei de profil si propune o dezbatere cu teme importante pentru intelegerea problemelor cu care se confunta piata, dar si a oportunitatilor pentru dezvoltarea acesteia.

Romania reprezinta o piesa extrem de importanta in mozaicul din sectorul energetic al Europei.
Din acest motiv, anul acesta, CEZ Romania face inca un pas inainte si lanseaza o platforma de comunicare extrem de importanta. Astfel, CEZ Romania ii invita pe toti jucatorii interesati de evolutia pietei de energie din Romania sa impartaseasca experienta lor in acest domeniu.
Evenimentul este organizat de catre Grupul CEZ in Romania si se desfasoara sub inaltul patronaj al Excelentei Sale Domnul Ambasador al Republicii Cehe Jiří Šitler.

Energypedia va gazdui invitati reprezentativi din cele mai importante sectoare ale pietei energetice: distributie, vanzari, productie de energie conventionala si energie regenerabila. Dintre acestia amintim pe Excelenta Sa domnul Jiří Šitler, Ambasador al Republicii Cehe in Romania,
Victor Ponta – Prim Ministru al Romaniei si Daniel Chitoiu – Ministru al Economiei.

Vor avea loc dezbateri despre cele mai importante aspecte de pe piata de energie din prezent.despre proiecte pe termen lung din sectorul energetic,dezbateri pe aspecte deja existente, care sa genereze solutii viabile in viitor. Vor avea loc dezbateri legate de noua lege a energiei, legea energiei regenerabile, stadiul retelei si previziuni, noi metode de finantare pentru proiectele noi, parteneriate publice private pentru proiecte noi, imbunatatirea retelei in zona Dobrogea si calitatea energiei.

CEZ Romania intelege ca viitorul poate fi construit numai prin sustinerea ideilor si a proiectelor de catre oameni cu pregatire si experienta in acest domeniu. Astfel, CEZ Romania va premia pe primii 6 cei mai buni studenti de la Facultatea de Inginerie Electrica (Craiova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.