Romanian HydroPower Energy Summit 2014 – evenimentul industriei hidroenergetice din Romania

Prima amenajare hidroenergetic? cu acumulare prin pompaj din România, la Frunzaru
Romanian HydroPower Energy Summit 2014 - evenimentul industriei hidroenergetice din Romania
Romanian HydroPower Energy Summit 2014 – evenimentul industriei hidroenergetice din Romania

Cel mai important eveniment dedicat sectorului de energie hidro din Romania, organizat de Govnet Conferences sub auspiciile Administratiei Nationale „Apele Romane”, ale Garzii de Mediu si ale Asociatiei Romane pentru Microhidroenergie, va avea loc in 20 Februarie 2014, la hotelul InterContinental din Bucuresti.

Romanian HydroPower Energy Summit este o conferinta internationala, cu o importanta componenta de networking, care isi propune sa fie un punct de intalnire intre reprezentanti ai autoritatilor de reglementare in domeniul energiei, marii jucatori din industria hidroenergetica din Romania, cei din ariile de activitati adiacente, precum si cei interesati de dezvoltarea acestui sector cu un potential de crestere ridicat.

Cu participare exclusiva la nivel decizional, Summit-ul urmareste sa dezbata actualitatea industriei hidroenergetice, aducand in prim plan aspectele de interes din toate sferele implicate: legislatie, finantare, potential investitional, astfel incat sa-i sustina totodata progresul prin facilitarea de noi parteneriate si oportunitati de dezvoltare.

Printre temele care vor fi abordate in timpul conferintei se vor regasi:

  • Piata hidroenergetica din Romania – situatia curenta si perspective de crestere
  • Barierele legislative actuale in dezvoltarea proiectelor hidroenergetice
  • Taxe – consideratii practice si provocari
  • Puncte-cheie in dezvoltarea cu succes a proiectelor hidroenergetice in Romania
  • Proiecte in evolutie – asteptarile investitorilor

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri. Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *