ROMENVIROTEC, Expozitie internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare si energii

ROMENVIROTEC

Ajunsa la a 19 –a editie, expozitia ROMENVIROTEC, organizata sub patronajul Ministerul Mediului si Padurilor, a reunit 80 firme din 10 tari, pe o suprafata de 3000 mp: China, Danemarca, Elvetia, Germania, Italia, Marea Britanie, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Suedia.
Expozitia s-a desfasurat in pavilioanele C1 si C2 ale Centrului Expozitional ROMEXPO, iar expozantii au reprezentat urmatoarele domenii:
Energii solare
Managementul deseurilor
Decontaminarea solurilor
Tratarea apei.

In cele 4 zile de desfasurare, ROMENVIROTEC a gazduit 2650 de vizitatori specialisti, carora firmele le-au prezentat cele mai noi tehnologii si echipamente de protectie a mediului.
La ceremonia de deschidere a expozitiei, Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, a oficiat deschiderea alaturi de reprezentanti ai corpului diplomatic.
Dupa o vizita prin expozitie, Ministrul László Borbély, a sustinut un discurs in deschiderea sesiunii de conferinte in care au fost implicati reprezentanti ai Ministerului Mediului si Padurilor, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Universitatea Politehnica Bucuresti si specialisti ai firmelor expozante, care au dezbatut peste 27 de teme.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente