Romprest promoveaza dezvoltarea durabila a mediului intr-o viziune integrata

0
620
Romprest promovează dezvoltarea durabilă a mediului într-o viziune integrată
Romprest promoveaza dezvoltarea durabila a mediului intr-o viziune integrata
Romprest promoveaza dezvoltarea durabila a mediului intr-o viziune integrata

Lansata in 2001 pe piata din Romania, Romprest, una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, DDD, intretinere si amenajare spatii verzi la nivel national, ofera clientilor sai o viziune integrata asupra serviciilor de salubritate.

Cu o echipa tanara, dar cu experienta in domeniul serviciilor integrate, Romprest s-a impus de fiecare data in fata concurentei si a ridicat standardele in domeniu.

Entuziasmul, pregatirea profesionala si seriozitatea lucrului bine facut au evidentiat de fiecare data echipa companiei. Marturie stau atat rezultatele si performantele avute, cat si multumirea clientilor fata de serviciile oferite.

Protectia mediului si responsabilitatea sociala

O componenta speciala a activitatii Romprest o reprezinta protejarea mediului inconjurator. Romprest promoveaza, prin politica sa de management general, conceptul de dezvoltare durabila la toate nivelurile organizatiei si ale comunitatii. Iata mai departe obiectivele “eco-smart” asumate de companie

– Conservarea, protejarea si imbunatatirea calitatii mediului;
– Protejarea sanatatii oamenilor;
– Utilizarea prudenta si rationala a resurselor naturale;
– Promovarea dezvoltarii durabile a mediului.

Pentru a realiza un management rational al resurselor care sa conduca la imbunatatirea mediului, Romprest a adoptat o abordare inteligenta, integrata si coordonata a planului de dezvoltare. Tinta companiei este compatibila cu necesitatea de a proteja mediul in beneficiul comunitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.