S-a incheiat perioada de inscriere in programul Casa Verde

Aglomeratie mare la Fondul de Mediu in ultima zi in care furnizorii de panouri solare se puteau inscrie in programul Casa Verde.
inscrierea pentru casa verde
Tipic romanesc, unii au lasat o treaba atat de importanta pe ultima clipa, desi fondurile puse in joc sunt de 110 milioane de euro. Asa ca, evident, au existat scandaluri.

Disperati ca nu au reusit sa-si depune dosarele din vreme, peste 150 de oameni au navalit vineri la sediul Administratiei Fondului de Mediu. Cum cetatenii erau deja nervosi si functionarii s-au aprins iute.

Prinsi in invalmaseala, oamenii s-au plans de proasta organizare si, mai ales, ca au venit din diferite colturii ale tarii la Bucuresti.

Ce nu stiu multi oameni este faptul ca dosarele lor ar putea sa fie respinse. Si asta pentru ca exista posibilitatea sa aiba restante de plata la fondul de mediu.

In total peste 3.000 de firme au intrat in competitie, iar pe 20 decembrie vor afla daca au fost sau nu acceptate.

Oamenii care vor sa-si instaleze panouri solare acasa trebuie sa verifice lista firmelor incluse in program si, incepand cu 5 ianuarie, le-ar putea angaja. Abia dupa ce sistemele vor fi instalate pot plati 10% din costuri. Restul va fi platit de stat.

Sursa: Stirile PRO TV

Articole similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente