Sa oprim atacul Monsanto asupra alimentelor din lume!

Sa oprim atacul Monsanto asupra alimentelor din lume!
Sa oprim atacul Monsanto asupra alimentelor din lume!

Monsanto isi mareste influenta in intreaga lume si unul dintre cele mai importante elemente ale acestui proces este constructia fabricii pentru producerea semintelor modificate genetic din Argentina. Sofia Gatica si membri ai comunitatii ei s-au opus acestui fapt si au suferit batai si amenintari cu moartea. Aceasta problema este urgenta, sprijiniti comunitatea Sofiei pentru a anula planul de constructie a fabricii.

Monsanto produce seminte modificate genetic, care in combinatie cu pesticide toxice, duce la aparitia “monoculturilor” distructive – atunci cand pe pamant nimic nu creste in afara acestor culturi modificate genetic care napadesc din ce in ce planeta. Acum Monsanto planifica constructia unei dintre cele mai mari fabrici pentru producerea semintelor modificate genetic in Malvinas.

Sofia, ingrijorata de amenintarea la adresa sanatatii umane, care vine direct de la fabrica s-a alaturat protestelor sustinute aproximativ de 70 % din locuitori din regiune. Daca in urmatoarele zile un milion de membrii nostri se va alatura la protestele rezidentilor din Malvin, ei vor putea ridica importanta problemei in cauza in mass-media locala si difuza informatii cu privire la apel intr-o campanie publicitara, precum si a exercita o presiune asupra Presedintelui Argentinei nepopular, pentru a opri constructia fabricii si a sfida incercarile Monsanto de a dezvolta industria agrara toxica in Argentina.

Semnati apelul adresat Presedintelui Cristina Fernandez de Kirchner, primarului din Cordoba autoritatilor din Malvin:

Noi, cetatenii ingrijorati din intreaga lume, va indemnam sa opriti imediat planurile Monsanto pentru fondarea in Cordoba a unui mare laborator de seminte modificate genetic, ca sa trecem la discutii publice pe aceasta tema cu comunitatea locala. Fabrica si pesticidele care vor fi produse in Cordoba reprezenta o amenintare grava la adresa sanatatii populatiei locale, precum si privesc omenii de dreptul de a decide ce fel de alimentele ei sa produc si sa consuma. Guvernul ar trebui sa ia masuri necesare ca politica Argentinei in domeniul OMG sa reflecte pozitia cetatenilor ei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente