Sacii s-bag®, in varianta eco-friendly

0
436

Electrolux a extins gama sacilor de praf prin lansarea s-bag® GREEN, care este produs din amidon de porumb, fiind prin urmare eco-friendly.

In prezent exista peste 1000 de modele diferite de saci pentru aspiratoare in lume. Prin urmare, gasirea sacului perfect este o provocare pentru consumatori.

O alegere eco

„Consumatorii se asteapta ca sacii de praf sa fie niste produse performante, dar care sa respecte in acelasi timp standardele de mediu. De aceea, Electrolux lanseaza s-bag® GREEN, un sac 100% natural, realizat din amidon de porumb.”, afirma Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

Ce este s-bag®?

s-bag® a fost primul concept de sac standardizat pentru toate aspiratoare de pe piata, pentru a usura alegerea consumatorilor in ceea ce priveste sacul potrivit din multitudinea sacilor de pentru aspirator.

Conceptul s-bag® a fost inventat in 2001 si a fost dezvoltat de Electrolux in colaborare cu Philips. De asemenea, si alti producatori au fost invitati sa se alature acestei initiative. s-bag® fiind compatibil cu aspiratoarele produse de Electrolux, AEG, Philips, Volta, Tornado si Zanussi.

Despre s-bag® GREEN

  • Provine 100% din surse regenerabile;
  • Este realizat din amidon de porumb, fara agenti de inalbire, cauciuc sau carton reciclat. Prin urmare, materia prima folosita este biodegradabila;
  • s-bag® GREEN are o durata de viata cu 50% mai mare decat alti saci pentru aspirator din hartie si este certificat TUV;
  • s-bag® GREEN asigura o performanta maxima in timp ce impactul asupra mediului inconjurator este redus semnificativ. Pana la 65% mai putin petrol si cu 68% mai putine gaze cu efect de sera sunt emise in atmosfera in timpul procesului de productie;
  • Ambalajul sacului este de asemenea realizat 100% din materiale reciclate, este biodegradabil.

Accesorii GREEN

Electrolux va oferi consumatorilor o gama GREEN de accesorii pentru curatenie. Gama GREEN va fi disponibila pe toate pietele europene si va include s-bag® GREEN, Kit-ul GREEN pentru incepatori, si s-fresh GREEN.

s-bag® GREEN de la Electrolux este disponibil incepand cu luna septembrie in magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.