Campanie ecologica „Urineaza in dus!”

0
514

267sos.jpgOrganizatia ecologica braziliana non-profit SOS Mata Atlantica a lansat o campanie de educare a publicului, pentru a-i determina pe cetateni sa economiseasca apa. Sub sloganul „Urineaza in dus! Salveaza padurea tropicala a Atlanticului!„, campania, care ruleaza pe mai multe posturi, foloseste umorul pentru a convinge oamenii sa nu mai risipeasca cea mai de pret resursa a Planetei, informeaza Ananova.

Purtatorul de cuvant al organizatiei SOS Mata Atlantica, Adriana Kfouri, spune ca modul in care au fost realizate spoturile a fost „o abordare hazlie a unei probleme serioase”.

SOS Mata Atlantica este un proiect realizat inca din anul 1986 si aduna specialisti din diverse domemii, precum antrepreneuri, jurnalisti, oameni de stiinta si alti specialisti preocupati de problemele ecologice. Scopul vizat de organizatie este informarea si protectia Padurii din Oceanul Atlantic (Mata Atlantica), unul dintre cele mai bogate ecosisteme din punctul de vedere al biodiversitatii, aflat in pericol de disparitie.

Pentru mai multe informatii despre campanie, vizitati sosmatatlantica.org.br

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.