SC ECO Braila colecteaza selectiv deseurile de la populatie

SC ECO Braila colecteaza selectiv deseurile de la populatie

Directorul General al SC ECO SA Braila, dl. ec. sing. Alexandru Micu, ne informeaza ca pentru incurajarea/facilitarea colectarii selective a deseurilor reciclabile (hartie, metal, sticla, plastic), toti locuitorii din raza de activitate a societatii au fost instiintati in scris (prin cutiile postale) ca aceste deseuri se vor ridica in zilele de marti pentru zona I (limite: Soseaua Rm. Sarat – linia CFR – B-dul Dorobantilor – Sos. Dig Braila – Galati si cap linie autobuz 2 Vidin), iar in zilele de joi din sectorul II (limite: B-dul Dorobantilor – Str. 1 Decembrie 1918 – Piata Traian – Malul Dunarii – Prelungirea Dorobantilor).
Zilele difera de cele ale ridicarii gunoiului menajer, iar ca noutate este si faptul ca SC ECO ridica in fiecare sambata (gratuit!), deseurile nemenajere: resturi vegetale, crengi, moloz etc.).
Rugamintea Societatii este ca pe masura posibilului, cetatenii sa plieze cutiile din carton, pet-urile sa fie turtite, iar resturile vegetale sa fie legate, molozul pus in saci. S-ar inlesni astfel actiunea de colectare, fara ca deseurile sa ocupe un spatiu exagerat. Conducerea SC ECO multumeste anticipat pentru intelegere, si mai vine cu o noutate:
DEEE-urile ridicate din poarta!
Odata cu campania declansata de ROREC, Primarie, SUPAGL si operatorii de salubritate, pentru colectarea de aparatura electro-casnica, televizoare, masini de spalat etc. SC ECO a inceput sa colecteze astfel de deseuri pe baza unui telefon dat la dispeceratul societatii (0239/617.598). Foarte important este faptul ca aceasta inlesnire va fi practicata in orice zi de acum incolo.
Felicitari pentru asemenea initiative venite in protejarea mediului inconjurator, al populatiei si curateniei in minicipiu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente