Si-a salvat mama de cancer cu plante medicinale

Profesor doctor in biochimie, Eugen Giurgiu a fost initiat in tainele terapiilor naturiste de academicianul Alexandru Borzaplante medicinale

„Lupta pentru un climat nepoluat, care sa ne asigure un echilibru fizic si psihic, trebuie dusa de fiecare dintre noi”, ne spune profesorul Giurgiu, care se considera „un terapeut pentru trup si suflet.”

Autor a numeroase carti de fitoterapie, profesorul s-a apropiat de plantele medicinale la sfatul academicianului Alexandru Borza, fondatorul Gradinii Botanice din Cluj, care i-a pus in brate un vraf de carti, cand l-a gasit ingandurat, pe o banca, dupa ce aflase ca mama lui are cancer. Mama s-a facut bine cu tincturile si traieste si azi, dupa 40 de ani.

O discutie cu Eugen Giurgiu este, de fiecare data, o trecere in revista a noutatilor in domeniile fitoterapiei si nutritiei. Cu glasul molcom al ardeleanului, cu tactul profesorului care isi pregateste elevii dupa un studiu original, alcatuit in asa fel incat interlocutorul sa nu uite ceea ce a descoperit din secretele naturii, Eugen Giurgiu poate fi considerat, fara tagada, un exemplu pentru contemporanii sai si pentru generatiile tinere.

Citeste articolul Si-a salvat mama de cancer cu plante medicinale integral in Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *