Sesiune de training „Siguranta alimentara vs. managementul de mediu in industria alimentara”

0
350
Sesiune de training "Siguranţa alimentară vs. managementul de mediu în industria alimentară"
Sesiune de training „Siguranta alimentara vs. managementul de mediu in industria alimentara”

Camera de Comert si Industrie Arad, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania va organiza marti, 21 februarie 2012, ora 11:00, la Expo Arad, Pavilion A, sesiunea de training Siguranta alimentara vs. managementul de mediu in industria alimentara.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului GREEN – Afaceri eco prin Reteaua Europeana a Intreprinderilor, finantat de Comisia Europeana sub Programul cadru de Inovatie si Antreprenoriat, ca parte a Programului de Competitivitate si Inovare 2007- 2013.

Proiectul are ca scop imbunatatirea performantelor de mediu ale IMM-urilor din Europa si sustine Reteaua Europeana a Intreprinderilor prin faptul ca ofera servicii de mediu IMM-urilor din sectorul alimentar, constructii si servicii conexe acestora. GREEN propune o retea de sisteme locale care sa coordoneze furnizorii de servicii de mediu pentru a oferi IMM-urilor acces la servicii de mediu gratuite sau cu cost redus, datorita sprijinului oferit de administratiile locale, asociatiile de IMM si partenerii cheie implicati in proiect.

Evenimentul se adreseaza companiilor din domeniul industriei alimentare si va aborda subiecte precum:

– Siguranta alimentara si anagementul de mediu in industria alimentara. Aspecte legislative comunitare si nationale, norme si instructiuni de respectat

– Gestionarea si valorificarea deseurilor din industria alimentara

– Studii de caz din domeniul unui management de mediu mai sigur in industria alimentara.

– Discutii libere cu reprezentanti ai Directiei Sanitar Veterinara, Agentiei pentru Protectia Mediului si a altor institutii participante la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.