Spectacolul ecologic Love Natural Love Organic

Spectacolul ecologic Love Natural Love Organic
Spectacolul ecologic Love Natural Love Organic

Love Natural Love Organic este un mare eveniment care dureaza 3 zile si simbolizeaza cele mai bune produse organice de sanatate, frumusete si stil natural de viata.

Evenimentul a avut loc intre 4-6 iulie 2014 la Olympia, Londra. Au existat un numar mare de expozanti din brandurile bine cunoscute dar si o multime de mici companii independente, pentru toate gusturile si bugetele.

Aici vizitatorii au avut ocazia sa faca cumparaturi, dar sa participe la spectacolul oferit de Teatrul Dragostei, in care se vorbeste despre viata naturala, durabila si ecologica, si unde s-au oferit o multime de idei noi si sanatoase.

Din spectaculLove Natural Love Organic amintim urmatoarele subiecte:ciocolata calda; mancare ecologica sau organica; solutii naturale pentru sanate si frumusete; hrana viitorului fara OMG; activitatea fizica pentru o sanatate perfecta; liber la gradinarit; produse cosmetice bio; hrana direct din natura; ingrediente pentru viata; alegeri naturale anti-imbatranire; alimente ecologice pentru copii si tineri; schimbarea lumiidin interiorul si exteriorul nostru, etc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente