Strangere de semnaturi pentru interzicerea fracturarii hidraulice de mare volum

Guvernul Ponta vrea fracturare hidraulica
Strangere de semnaturi pentru interzicerea fracturarii hidraulice de mare volum
Strangere de semnaturi pentru interzicerea fracturarii hidraulice de mare volum

Asociatia ROMÂNIA VIE anunta ca, avand in vedere vacanta pe care Senatul Romaniei si-a asumat-o pana dupa desfasurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014, campania de strangere de semnaturi pentru petitia de sustinere a Proiectului de Lege privind Metodele de Exploatare a Hidrocarburilor

Neconventionale, prin care acestia doresc sa obtina interzicerea fracturarii hidraulice de mare volum, dar si a altor tehnologii periculoase, precum fracturarea gazoasa, continua.

“Toti cei care au mai colectat semnaturi si vor mai colecta in perioada urmatoare, pana la termenul amintit mai sus, sunt invitati sa trimita toate aceste semnaturi in Municipiul Bucuresti, str. Apusului nr. 33, bl. D4, sc. B, et. 2, ap. 16, sector 6, 062281, Romania.

Proiectul de lege redactat si avansat de noi este inregistrat pe rolul Senatului sub nr. B358/2014 si pana in prezent a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ. In incheiere, precizam ca Asociatia ROMÂNIA VIE este fondata de un grup de protestatari din Bucuresti, Piata Universitatii 2012/2013- zona Arhitectura, care are drept scop apararea drepturilor omului, protejarea patrimoniului natural, cultural, istoric, arheologic si paleontologic, promovarea cauzelor si obiectivelor civice, culturale si ecologice, refomarea societatii romanesti, propunerea de politici publice avand ca obiect toate materiile enumerate anterior”, au declarat reprezentantii asociatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *