Suferiti de astenie de primavara?

0
520

Dormiti minimum opt ore in fiecare noapte si va impuneti sa ganditi pozitiv? Va simtiti obositi, va „bantuie” depresiile si nu mai aveti pofta de viata? Manifestati o rezistenta scazuta la virozele de sezon si aveti tulburari digestive? Acestea pot fi semnele asteniei de primavara, care ne da tarcoale in aceasta perioada.
astenie de primavara
Pentru a lupta impotriva ei, produsele naturale va pot veni in ajutor. Variatiile bruste de temperatura, stresul cotidian, zilele scurte, noptile lungi si alimentatia saraca in vitamine si minerale din timpul iernii pot duce la o stare de slabiciune in acest sezon, numita astenie de primavara. Simptomele acestea sunt: randament foarte scazut, depresii, oboseala acuta, tulburari digestive si sensibilitate la viroze si la infectii. Pentru a scapa de aceasta stare, trebuie sa dormiti minimum opt ore pe noapte, sa va plimbati seara macar 15 minute, sa ganditi pozitiv si sa va supuneti organismul unui regim de purificare pentru a scapa de toxinele acumulate peste iarna. Faceti bai relaxante cu ulei de melisa sau cu sare de baie, cu flori de fan, tei, salcam sau ciubotica cucului, masaj relaxant sau tineti cure cu laptisor de matca, Ginseng sau cu polen.

De asemenea, produsele din surse naturale va pot fi si ele de folos. B Complex + Vitamina C: este indicat in perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, relaxeaza si binedispune. Administrare: o tableta/ zi. Sirop antistres cu Propolis si Vitamina C – Fares: are efect calmant, relaxant si poate elimina starile de surescitare. Administrare: 3-4 lingurite/zi. Yoga Relax Bio-Synergie: are actiune antistres, calmeaza, binedispune si poate induce un somn linistit. Administrare: 2 capsule/zi. Pret: 15 lei;

Ashwagandha Herba Ayurvedica: poate fi folosit in perioadele de stres prelungit. Administrare: o capsula de 3 ori/ zi. Sunatoare & Ginseng – Laboratoarele Medica: ofera o stare de liniste si e indicat in curele de detoxifiere. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Sedivitax Aboca: inlatura starile de agitatie, anxietate si induce un somn linistit. Administrare: o capsula de 3 ori/zi.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.