Supliment pe baza de struguri recomandat cardiacilor

0
429
Producție ecologica de struguri in sera la Chisinau
Supliment pe baza de struguri recomandat cardiacilor

Strugurii sunt o sursa inepuizabila de resveratrol, antioxidant ce are un efect mai puternic asupra organismului decat unele vitamine.
Recent, pe piata farmaceutica din Romania s-a lansat un supliment pe baza de struguri, recomandat cardiacilor. Produsul este un antioxidant fabricat din extracte de seminte si pielita de struguri. „Suplimentul are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, arti-culare, afectiuni aler-gice si inflamatorii la ane-mii, obe-zitate si in–fectii vira-le. De ase–menea, resve-ra-tro-lul continut de acest sirop ajuta la scaderea colestero-lului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii”, explica dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.
Pentru rezultate vizibile, se recomanda una – doua lingurite de sirop de trei ori pe zi. Pretul unei sticlute este de aproximativ 13 lei.
Potrivit medicilor naturopati, concentratia de resveratrol difera de la un sortiment de struguri la altul. De asemenea, cantitatea de antioxidanti difera in functie de zona unde strugurii au fost crescuti, de clima, dar si de cantitatea de pesticide folosite. In plus, expunerea strugurilor la o sursa de caldura duce la scaderea drastica a continutului de resveratrol.
Medicii recomanda sa evitam la boabe indepartarea cojii, deoarece aceasta contine cea mai mare cantitate de antioxidanti. Potrivit specialistilor, resveratrolul este antioxidantul care previne bolile de inima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.