Centralele de energie regenerabil? au ajuns la o capacitate de 3.670 de MW
Centralele de energie regenerabilă au ajuns la o capacitate de 3.670 de MW
Targul de energii regenerabile RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, EXPOROM, 20-22 noiembrie
Targul de energii regenerabile RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, EXPOROM, 20-22 noiembrie

Nevoia de energie pe termen lung a economiei Romaniei si a gospodariilor conduce la o crestere a investitiilor in sectorul energiilor regenerabile. Conform ANRE, sectorul energiilor regenerabile a atras in primele 8 luni investitii de peste 4,4 miliarde euro iar Romania inregistreaza o productie record de energie produsa din surse regenerabile

Cel mai mare targ pe energie regenerabila din Romania RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE revine la Bucuresti. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM Bucuresti.

120 de expozanti din 12 tari si 2 continente isi vor prezenta produsele si serviciile pe o suprafata de 6000 mp. In paralel se vor desfasura conferinte, workshopuri si forumuri pe temele: energie eoliana, energie solara, biomasa, hidroenergie, eficienta energetica si cogenerare.

Va fi si o serie de evenimente conexe cu participare gratuita: Al II-lea Workshop International: Cogenerare & District Heating; BMS – conditii pentru eficientizarea energetica a cladirilor; Forumul Electricienilor din Romania; Ziua Primarilor; Ceremonia de deschidere; Tur ghidat al targului.

Se poate proceda la o inregistrare online sau pe info@reeco.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here