Targul International “Save the Planet”, Sofia

Targul International "Save the Planet", Sofia
Targul International “Save the Planet”, Sofia

In perioada 29-31 mai 2013, la Sofia s-a desfasurat Targul International “Save the Planet” la care au participat firme si asociatii din domeniul mediului, din Ungaria, Italia, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Turcia, Suedia, Spania, SUA si altii.

Din partea Romaniei au participat ARS si Grupul de firme Vivani (Vivani Salubritate SA, Pro Air Clean SA, Servicii Comunale SRL, Waste Laboratory SA, Ro Ecologic Recycling SRL, Farkas Ro Trans SRL, Ro Ecologic Combustibil Alternativ SRL, Pro Air Clean Ecologic SA), care a prezentat gama completa de servicii in domenii importante ale gestiunii deseurilor menajere precum si ale deseurilor industriale periculoase, speciale si medicale.

De asemenea, au fost prezentate si noi solutii si tehnologii de incinerare, decontaminare si ecologizare a terenurilor afectate de activitatea industriala.

Proiectele in derulare prezentate de Grupul de firme Vivani au fost apreciate de specialistii prezenti la targ, fapt materializat atat prin numarul mare de vizitatori, cat si numeroasele discutii tehnice purtate, care, pe viitor, se vor putea concretiza in contracte de succes.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente