Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale ECOAGRIS

Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale ECOAGRIS

In perioada 26-28 octombrie 2012, Bioma Agro Ecology Co organizeaza in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi, Targul de produse ecologice, traditionale si naturale, ECOAGRIS. Avand ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si ecologic, acest eveniment, organizat in parteneriat cu Primaria Iasi, va facilita intalnirea cu principalii producatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, veniti din diferite zone ale tarii.
Expozitia cu vanzare se va desfasura in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi (Str. Toma Cozma, nr. 41, in apropierea Liceului C. Negruzzi), intrarea fiind libera.
Publicul larg isi va putea achizitiona produse de o inalta calitate:
alimente naturale, bio si traditionale (branzeturi, preparate din carne, produse de panificatie, prajituri de casa, fructe, conserve din legume, miere de albine, propolis, palinca, o gama larga de dulceturi si sosuri, uleiuri presate la rece etc.)
ceaiuri, produse dietetice, remedii naturiste, siropuri fara zahar pentru diabet (siropuri de mugur de brad, de catina, de visine, gutui, merisor)
tincturi si extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale
cosmetice si produse de ingrijire personala
detergenti si solutii bio pentru casa
inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori si amelioratori ecologici, fertilizatori avand caracter fitosanitar),
tratamente ecologice pentru protectia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologica a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.)
tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentara (vinificatie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne)

Din Programul evenimentului:
Vineri, 26.10.2012
-ora 13.00 – deschiderea oficiala a targului cu vanzare
-ora 13.30 – Spectacol de muzica usoara
Program de vizitare:
– Vineri, 26.10.2012 si Sambata, 27.10.2012: 10.00 18.00
– Duminica, 28.10.2012: 10.00-14.00

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente