Termoizolatii cu celuloza

63e32ec205.jpgTermoizolatii cu fibre de celuloza ISOCELL, Densitate 35-80kg/m3, ecologic & economic, prelucrare mecanizata, etansare, mai multe detalii www.isocell.ro

ISOCELL o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling. Tratat efcient importiva insectelor si mucegaiului, este asigurat impotriva degradarii si si este rezistent la foc. Ghemotocul cu fibrele lungi convinge printr-un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.

ISOCELL nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termoizolant simpatic. Aplicat mecanizat, fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseaza fara probleme.

ISOCELL va ofera o izolatie termica si fonica cu fibre de celuloza pentru poduri, sarpante, mansarde, pereti, podele/tavane etc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente