“Toamna bistriteana” le ofera cumparatorilor produse proaspete si ecologice

“Toamna bistriteana” le ofera cumparatorilor produse proaspete si ecologice

Cea de-a XI-a editie a festivalului „Toamna Bistriteana” organizat de Primaria Bistrita se desfasoara in acest sfarsit de saptamana in complexul Heidenfeld din Viisoara.

Zeci de producatori bistriteni sunt prezenti la acest eveniment si ofera spre vanzare produse proaspete si ecologice. Legume si fructe, miere, flori, toate acestea pot fi achizitionate de la targul cu vanzare care va fi deschis pana maine la Viisoara. Preturile sunt accesibile si din acest motiv, bistritenii nu au stat mult pe ganduri si au venit sa isi cumpere produse chiar din targ.

Inca de la deschiderea editiei din acest an, bistritenii au ajuns in Heidenfeld, iar gospodinele, cele mai interesate de acest targ, si-au cumparat deja gogosari, gogonele sau alte produse si spun ca vor sa puna muraturi.

Pe parcursul acestor doua zile, Piata Decebal si Piata de pe strada Tarpiului sunt inchise pentru igienizare.

De asemenea, in Heidenfeld exista o scena special amenajata pe care se va desfasura un program artistic sustinut de interpreti si ansambluri din cadrul Centrului Cultural Municipal „George Cosbuc”, precum si formatii participante la Festivalul Fanfarelor.

Cu prilejul manifestarilor prilejuite de „Toamna Bistriteana”, Primaria municipiului Bistrita asigura transportul gratuit spre Heidenfeld – Viisoara, prin intermediul unei rute de tip „linia verde”.

Autobuzele acestei linii speciale vor circula in ziua de 29 septembrie intre orele 09 – 18, iar in ziua 30 septembrie intre orele 09 – 15, pe urmatorul traseu: Heidenfeld – Viisoara – Libertatii – Independentei – Garii – Decebal – Andrei Muresanu – Nasaudului – Avram Iancu – Tudor Vladimirescu – Stefan cel Mare – Grigore Balan – Nasaudului – Andrei Muresanu – Decebal – Garii – Independentei – Libertatii – Viisoara – Heidenfeld.
Autobuzele vor circula din 30 in 30 minute iar oprirea se va face in statiile de transport public local.
Astfel, cei care vor sa viziteze expozitia cu vanzare mai au timp pana maine.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente