Training la Arad: Siguranta alimentara vs. Managementul de mediu in industria alimentara

Training la Arad: Siguranta alimentara vs. Managementul de mediu in industria alimentara

Camera de Comert si Industrie Arad, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – Filiala Arad – furnizor de servicii de mediu in cadrul proiectului GREEN, va organiza Marti, 21 februarie 2012, ora 11:00,  la Expo Arad, Pavilion A, sesiunea de training

SIGURANTA ALIMENTARA VS. MANAGEMENTUL DE MEDIU IN INDUSTRIA ALIMENTARA

in cadrul proiectului GREEN – Afaceri eco prin Reteaua Europeana a Intreprinderilor, finantat de Comisia Europeana sub  Programul cadru de Inovatie si Antreprenoriat, ca parte a Programului de Competitivitate si Inovare 2007- 2013. Proiectul are ca scop imbunatatirea performantelor de mediu ale IMM-urilor din Europa si sustine Reteaua Europeana a Intreprinderilor prin faptul ca ofera servicii de mediu IMM-urilor din sectorul alimentar, constructii si servicii conexe acestora. GREEN propune o retea de sisteme locale care sa coordoneze furnizorii de servicii de mediu  pentru a oferii IMM-urilor acces la servicii de mediu gratuite sau cu cost redus, datorita sprijinului oferit de administratiile locale, asociatiile de IMM si parteneri cheie implicati in proiect.

Evenimentul se adreseaza companiilor din domeniul industriei alimentare si va aborda subiecte precum:

Siguranta alimentara vrs. Managementul de mediu in industria alimentara. Aspecte legislative comunitare si nationale, norme si instructiuni de respectat

Gestionarea si valorificarea deseurilor din industria alimentara

Studii de caz din domeniul unui management de mediu mai sigur in industria alimentara.

Discutii libere cu reprezentanti ai Directiei Sanitar Veterinara , Agentiei pentru Protectia Mediului si a altor institutii participante la eveniment.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr. 0257/253757 sau e-mail: [email protected] Persoane de contact: Breaz Mihaela sau Cristina Lapugean ( CNIPMMR ARAD) si Liana Cotuna (CCIA), e-mail: [email protected], tel:0730188295.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *