Trei centre noi pentru inchirierea gratis de biciclete vor fi inaugurate duminica

1
304

Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution lanseaza pe 9 mai „I”Velo”, cel mai mare proiect de bike-sharing gratuit din Romania.inchiriere biciclete

Duminica, 9 mai, ora 10:00, in parcul Herastrau, la Roata mare, se lanseaza trei centre de inchiriere gratuita de biciclete. Centrele vor pune la dispozitia bucurestenilor un numar total de 400 de biciclete. Lansarea va fi urmata de un tur ciclist in parcul Herastrau.

Cele trei centre sunt localizate in Parcul Herastrau, unul la intrarea Charles de Gaulle, unul la Roata Mare si al treilea in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Sincai.

Bicicletele pot fi inchiriate zilnic, de la 11.00 la 19.00 in timpul saptamanii si de la 10.00 la 20.00 in weekend, doar pe baza unui buletin/carte de identitate, carnet de conducere sau pasaport. Bicicletele pot fi folosite pentru o perioada limitata de 2 ore.

La evenimentul de lansare vor participa Steven van Groningen – presedintele Raiffeisen Bank si Raluca Fiser – presedintele asociatiei Green Revolution. Invitati de onoare vor fi Nicolae Idu – Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Radu Popa – directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

„I”Velo este proiectul de baza pentru ideile dezvoltate de Asociatia Green Revolution in ceea ce priveste alternativa la modalitatile de transport actual, dar si pentru o viata cat mai sanatoasa, in care sa facem cat mai multa miscare. (…) Bicicleta devine pe zi ce trece alternativa de transport pe care o cautam de multa vreme. In ceea ce priveste strict I”Velo, trebuie sa subliniez si ca, intr-un an de criza am reusit saaoferim 50 de locuri de munca prin intermediul programului, ceea ce este cel putin la fel de important”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

„Raiffeisen Bank sprijina proiecte de responsabilitate sociala in domenii cum sunt arta si cultura, educatia dar si mediul si sportul ca stil de viata sanatos. Credem ca putem avea o viata mai sanatoasa si un oras mai putin poluat reinvatand sa folosim bicicleta”, a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Proiectul I”Velo beneficiaza de sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement. Sistemele de securizare destinate bicicletelor sunt asigurate de firma Rainbow Company Production.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.