Colecteaza selectiv pe ritmuri rock, la concertul AC/DC

0
329

Cei care vor recicla ambalajele la concertul AC/DC din Capitala vor putea castiga premii.colectare selectiva

Participantii la concertul AC/DC din cadrul „Black Ice Tour” care va avea loc duminica, 16 mai 2010, in Piata Constitutiei, vor putea colecta selectiv deseurile de ambalaje, datorita semnarii parteneriatului eco intre organizatorul concertului, D&D East Entertainment, Eco-Rom Ambalaje, lider in domeniul colectarii selective a deseurilor de ambalaje, si operatorul de salubritate Urban SA.

Scopul parteneriatului este acela de a incuraja spectatorii sa fie responsabili si sa colecteze selectiv deseurile de ambalaje generate in timpul concertului. In acest fel, cei trei parteneri se asigura ca toata cantitatea de deseuri de ambalaje colectata selectiv va fi reciclata.

In Piata Constitutiei din Bucuresti vor fi amplasate 50 de containere de colectare selectiva destinate celor peste 60.000 de persoane ce vor participa la concert, potrivit estimarilor organizatorilor. 60 de voluntari vor indruma spectatorii catre containerele de colectare selectiva si vor oferi premii celor care vor demonstra ca sunt responsabili.

Colectarea selectiva este primul pas in circuitul reciclarii si presupune depozitarea separata a deseurilor de ambalaje in functie de tipul de material: plastic, metal, sticla si hartie-carton, in containerele de diferite culori – galben, verde, albastru – special amenajate.

Pana in prezent, Eco-Rom Ambalaje a pus la dispozitia populatiei, cu sprijinul partenerilor sai, peste 6.000 de containere de colectare selectiva, de care beneficiaza 3 milioane de romani, in 78 de localitati din tara.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC. In deschidere vor urca pe scena cavalerii rockului romanesc, IRIS.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.