Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica de la EXPO Arad

Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica de la EXPO Arad
Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica de la EXPO Arad

Mai sunt doar cinci zile de inscriere la primul curs de agricultura ecologica acreditat din Romania, organizat in perioada 11-14 septembrie, in incinta EXPO Arad.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, in parteneriat cu agentia de training Creative Business Management ofera tuturor oportunitatea de a afla care sunt prevederile europene in domeniul agriculturii, regulile de recoltare si fertilizare a culturilor ecologice de camp, tehnologiile de crestere, intretinere si exploatare a animalelor crescute in sistem ecologic si cum se realizeaza certificarea in agricultura ecologica.

Cursul va avea loc pe parcursul evenimentului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje, AGROMALIM si Expozitia Nationala de Animale de Rasa, ajunsa anul acesta la cea de-a XXV-a editie.

Sunt asteptati la curs: fermieri care se afla in curs de conversie sau certificare la sistemul ecologic; fermieri care doresc sa isi extinda afacerea si in domeniul ecologic si sa obtina o certificare in domeniu; persoane care sunt la inceputul unei astfel de afaceri si isi doresc propria ferma ecologica.

Cursul se desfasoara pe parcursul a patru zile si este disponibil in 3 variante de formare:

– Curs agricultura ecologica vegetala

–  Curs agricultura ecologica animala

– Curs agricultura ecologica mixta

Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei din domeniu, pana la certificarea si gestionarea unei ferme propriu-zise.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Certificatul de absolvire va fi obtinut in urma sustinerii unui examen, programat in functie de disponibilitatea tuturor cursantilor si a comisiei de examinare. Certificatul de absolvire va fi eliberat si autorizat pentru ocupatia-Operator in ferme ecologice mixte, cod COR: 314205.

Pentru detalii si inscrieri:

Anamaria Marc,

Email: [email protected]

Mobil: +40.730.188 296

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente