Un imens cub de gheata, expus in parcul Coltea, atrage atentia asupra incalzirii globale

Un cub de gheata cu latura de un metru va fi expus de National Geographic in parcul Coltea, in perioada februarie-martie, pentru a atrage atentia asupra pericolului incalzirii globale, informeaza organizatorii.
cub de gheata pentru incalzirea globala
Cubul de gheata este expus sub un chenar galben al National Geographic, inalt de cinci metri. In interiorul cubului se afla inghetat o simulare a unui lingou de aur in valoare de 10.000 de euro, bani pe care ii va castiga persoana care va estima cat mai exact timpul in care se va topi complet cubul si va trimite prognosticul prin SMS, in cadrul unui concurs.

Langa cub vor fi plasate o camera web si o mini-statie meteo, astfel incat pe site-ul revistei National Geographic vor putea fi urmarite imagini live din parcul Coltea si prognoza meteo zilnica.

National Geographic Society face eforturi mari pe plan international, printr-o serie de programe de conservare, sa protejeze resursele biologice, culturale si istorice ale Pamantului sub sloganul “Sa avem grija de planeta!”.

Proiectul “Cubul de gheata National Geographic”, care a fost lansat luni, este derulat de Primaria sectorului 3 in parteneriat cu National Geographic si este sustinut de echipa de la Harta Verde a Bucurestiului.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,209FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente