Un joc pe calculator care planteaza seminte in loc de bombe!

1
359

Intr-un arhipelag de o frumusete extraordinara, pe un ocean curat, piratii au secat de resurse naturale toate insulele….cu exceptia uneia…pe care au pus deja ochii.
emerald island
Emerald Island” este singura insula care a ramas in starea ei naturala, iar piratii sunt hotarati sa ajunga si acolo.

Copiii, ajutati de cativa prieteni, vor trebui sa lupte impotriva piratilor prin plantarea si cultivarea gradinilor pentru a ajuta la mentinerea eco-sistemului.

Aceasta este povestea unui nou joc pe calculator, pentru copiii intre 6 si 12 ani, distribuit de Fluid Entertainment, un dezvoltator independent de jocuri pentru copii. Jocul este gratuit, cu toate ca sunt disponibile si posibilitati de upgrade pentru el. Jocul are si cateva clauze de siguranta menite sa asigura intimitatea si siguranta copilului online, astfel incat „Emerald Island” le ofera celor mici o sansa se invete sa socializeze cu alti copii si de a forma un grup care sa ajute la ocrotirea resurselor naturale ale insulei.

Jocul incepe cu crearea personajului principal care porneste intr o calatorie plina de aventuri si cu multe lucruri noi de descoperit. Invatand sa faca schimb cu ceilalti , dezvolta economia insulei, prin vanzarea recoltei si a bunurilor de consum. De-a lungul jocului castiga monede cu ajutorul carora poate sa joace o multitudine de joculete mai mici cum ar fi colectarea de litere pentru a invata sa pronunte cuvinte care se transforma in vant pentru o intrecere cu barcile.

Pe langa posibilitatea de a invata despre mediul inconjurator, jucatorul va avea posibilitatea sa invete despre cele aproximativ 100 de plante disponibile pentru cultivare. Isi vor dezvolta si capacitatea de rezolvare a problemelor,capacitatea de a rationa, abilitati sociale si utilizarea calculatorului.

Si toate acestea prin cultivarea lucrurilor, nu prin distrugerea lor!

Daca vreti sa incercati si voi jocul…aveti posibilitatea la adresa: http://www.emeraldisland.com/.

Sursa: Eco Child`s Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.