UniCredit Tiriac Bank introduce in sucursale „Colt Verde” in parteneriat cu Recolamp si ECOTIC

logo-colt-verde.pngUniCredit Tiriac Bank lanseaza astazi, impreuna cu asociatiile colective Recolamp si ECOTIC, programul „Colt Verde”, devenind astfel prima banca din Romania care ofera publicului larg o infrastructura de colectare a DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) de mici dimensiuni, inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente.Recipientele de tip „Colt Verde” sunt instalate in peste 80 dintre sucursalele UniCredit Tiriac Bank, restul de 165 de unitati bancare fiind dotate cu dispozitive de mai mici dimensiuni, dar care asigura la randul lor serviciul de colectare DEEE. In aceste sucursale, persoanele care doresc sa recicleze astfel de echipamente, inclusiv surse de lumina uzate, o pot face, adresandu-se „omului verde” – angajat pregatit pentru a oferi suport in acest sens.

„Initiativa vine in continuarea programului intern „Campania de RE”, demarat de noi in luna mai a acestui an, aducandu-l astfel la un alt nivel si facandu-l accesibil comunitatii”, a declarat Anca Nuta, Director al Departamentului Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Tiriac Bank. „Nu este primul proiect verde pentru noi, insa este unul de mare amploare, iar cea mai importanta particularitate a sa este ca se bazeaza pe implicarea clientilor si a tuturor celor care constientizeaza problematica reciclarii. Prin programul „Colt Verde” oferim publicului larg si informatia, si mijloacele pentru a recicla in conditii civilizate si la indemana”, a concluzionat Anca Nuta.

„Extindem programul national „Colt Verde” in parteneriat cu o institutie financiara de prestigiu si suntem bucurosi ca putem oferi, la nivel national, o structura coerenta si viabila de preluare a DEEE de la populatie”, a adaugat Raul Pop, Director General al Asociatiei Recolamp. „Multumim si ii felicitam pe partenerii nostri – UniCredit Tiriac Bank, care au acceptat si sustin aceasta campanie alaturi de noi si ECOTIC, oferind comunitatii un serviciu de care are neaparata nevoie”, spune Raul Pop.

Mai multe detalii despre proiect, precum si lista de produse ce pot fi reciclate prin intermediul Colturilor Verzi din sucursalele UniCredit Tiriac Bank sunt disponibile la adresele www.unicredit-tiriac.ro si www.coltverde.ro. De asemenea, apeland gratuit TelVerde 0800 888 666, puteti solicita informatii despre gestionarea corespunzatoare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv a surselor de lumina.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil „one-stop-shop” de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 de clienti prin intermediul a 245 de sucursale. Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing si UniCredit Business Partner.

Despre Colt Verde

Colt Verde® este solutia moderna si prietenoasa de preluare de la populatie a deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv a surselor de lumina (becuri economice si tuburi fluorescente). Conceptul de colectare a fost lansat in 2008 de Recolamp si este operat in parteneriat cu ECOTIC, cele doua asociatii colective non-profit avand ca obiect de activitate gestionarea deseurilor in vederea asigurarii reciclarii lor in conditii de siguranta pentru mediu si sanatatea populatiei. Lista completa a locatiilor de colectare este disponibila pe site-ul:

www.coltverde.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente