Valea Teleajenului – ECOmunitatea ta!

Valea Teleajenului – ECOmunitatea ta!

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila – impreuna cu GDF SUEZ Energy Romania invita pe toti iubitorii de natura sa participe sambata, 11 iunie, la curatarea zonei de pe Valea Teleajenului (zona Maneciu – Cheia) de deseurile aruncate la intamplare.

Locul de intalnire va fi Campul Ardelii (aprox. 3 km de Cheia), la ora 11:00 pentru instructaj si impartirea pe echipe. Actiunea de curatenie se va desfasura intre orele 11:30-13:30. Se vor asigura manusi si saci pentru deseuri. Transportul si masa nu sunt asigurate. Aceasta actiune face parte prin proiectul “Valea Teleajenului – ECOmunitatea ta!”, un proiect ViitorPlus sustinut de GDF SUEZ Energy Romania.

Toti participantii la curatenie vor fi inscrisi la tombola cu premii de la sfarsitul evenimentului (extragerile vor fi la ora 14:00). Participantii pot castiga: mp4 playere, palete de badminton, sacose din bumbac organic, tricouri pictate manual, etc.

Inscrierea se face completand formularul de participare aici. Cei inscrisi vor primi mai multe informatii despre eveniment si cum sa ajunga in zona de curatenie, saptamana aceasta prin e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *