Vasul organizatiei Greenpeace, in vizita la Constanta

Vasul organizatiei Greenpeace, in vizita la Constanta
Vasul organizatiei Greenpeace, in vizita la Constanta

Vasul Rainbow Warrior ancoreaza vineri, 15 august in portul comercial, Constanta, poarta 1, dana RORO3, la ora 7.00.

Vizitele pentru public se desfasoara in intervalul orar 10:00-18:00, iar luni, 18 august, doar pana la ora 16:30.

In perioada 16-18 august, vasul Greenpeace Rainbow Warrior va acosta in portul Constanta, unde Greenpeace va organiza evenimente pentru promovarea energiei regenerabile in detrimentul surselor pe baza de combustibili fosili si energie nucleara, in contextul schimbarilor climatice .

Vasul va fi deschis publicului incepand cu data de 16 august, in intervalul orar 10:00-18:00, in data de 18 august, vasul este deschis doar pana la 16:30 (intrarea ultimului grup de vizitatori).

Vizita Rainbow Warrior in Romania face parte din campania Greenpeace Romania de a incuraja formele alternative de energie si de a lupta impotriva utilizarii energiilor conventionale, poluante si costisitoare, precum energia pe baza de carbune, energie nucleara si gaze de sist, acestea din urma reprezentand o noua amenintare pentru zonele care au fost concensionate deja printre care se numara si litoralul romanesc. Cu tehnologia disponibila astazi, Romania ar putea sa fie alimentata cu energie verde in proportie de 84%, pana in 2050, potrivit studiului Revolutia Energetica[1]. Rainbow Warrior este un vas construit special pentru Greenpeace, in 2011 si este unul dintre cele mai ecologice vase din lume, folosind energie regenerabila si tehnologii de eficientizare a energiei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente