Viitorul nostru!

0
256

Toate natiunile de pe glob au format coalitii in cadrul carora decid soarta tuturor oamenilor. In ultimii ani, problema ecologica a sunat ca un ecou peste tot in lume incercind sa va capteze atentia! In prezent, la nivel de tara au fost bine organizate o multime de institutii, create si efectuate o serie de proiecte, care, pe moment, sunt singura noastra sansa de a ne salva viitorul.schimbari-climatice.jpg

Programul de actiuni organizat de ONU la capitulul: „probleme globale” a captat atentia peste tot in lume,in special statele inalt industrializate. Liceul T. Gaudeamus a intreprins o serie de actiuni: concursuri, dezbateri, proiecte la nivel de tara si nivel mondial, astfel obtinind locul II pe republica si locul VI in lume!

Daca doresti sa participi si „Tu” sau sa fii la curent cu ceea ce se intreprinde in prezent urmeaza link-ul:
The people speak

Pe 18 martie 2009 va avea loc o dezbatere publica la tema: „Statele dezvoltate ar trebui sa fie obligate sa contribuie la stoparea schimbarilor climatice”. Deci poti propune si tu proiecte de solutionare a procesului incalzirii globale.

Conditiile concursului: scrierea de foto eseuri, elaborarea de proiecte, articole publicate in mijloacele mass-media, expedierea unor demersuri catre alesii poporului, crearea de video filme PSA, video jocuri, crearea unor site-uri, blog-uri, proiecte de lectii, intalniri cu persoane-resursa etc.

Toate astea au menirea de a activiza tinerii si de a sensibiliza atentia guvernelor, de a intreprinde masuri spre a avea o alta atitudine fata de sine si fata de natura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.