Vreau produse BIO! Si eu si cele 93 de procente din femei – cele care inteleg ca natural inseamna organic

olivo

  Vreau produse BIO!
  Si eu si cele 93 de procente din femei – cele care inteleg ca natural inseamna organic.
  Conform unui studiu recent despre piata de cosmetice organice, 59 de procente din cei intervievati spun ca vor sa foloseasca produse cosmetice organice. Conform aceluiasi studiu, 60% dintre respondenti utilizeaza cosmetice pe baza de ulei de masline, fie ele organice sau nu.
  „Produsele Olivo sunt produse lipsite de ingredientele cu potential cancerigen si alergen pe care le au in compozitie produsele obisnuite” spune Olivia Nechitoaia – Manager Olivo Organic .” Sunt produse organice pe baza de ulei de masline, unt de shea si alte ingrediente naturale si de azi sunt disponibile si in sistem de comanda din catalog.”
  Catalogul are o aparitie trimestriala si contine informatii despre cosmeticele organice, mostre de produse si sfaturi de ingrijire. Primul catalog va aparea la inceputul lunii iunie si poate fi deja comandat la adresa de email [email protected]. Catalogul contine, pe langa marcile deja comercializate de Olivo, inca 5 marci de cosmetice bio aflate in premiera pe piata din Romania, printre care Audrey Organics si Jasmin.
  Catalogul OLIVO se adreseaza, prin cele peste 150 de produse oferite, intregii familii: femei, barbati, copii, cu produse de ingrijire pentru corp, fata si par si produse de machiaj.
  Daca in cosmeticele obisnuite gasesti conservanti sintetici, derivati petrolieri, parfum sintetic si altele, avantajul produselor organice este ca plantele din care sunt produse sunt cultivate organic (fara ingrasaminte chimice, pesticide etc). De asemenea, cosmeticele organice sunt usor de recunoscut pentru ca sunt obligatoriu certificate de institutii abilitate.
  Olivo Organic este importator exclusiv de cosmetice organice certificate, aducand in Romania marcile Bioselect si Olivellenic (cosmetice organice pe baza de ulei de masline, certificate AIAB-ICEA) si Naturafrica (unt de shea pur nerafinat).
  Studiul de piata a fost realizat pe baza de chestionar online in perioada 17-28 octombrie 2008 pe un esantion de 518 persoane dintre care 96,15% femei.
  –––––––––––––––––
  Contact:
  Olivia Nechitoaia, Managing Partner
  Tel. 0767787939

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *