Acasă Etichete Potential cancerigen

Eticheta: potential cancerigen

Marul lupului, planta cu proprietati cancerigene, folosita si in Romania

Un ingredient toxic prezent intr-un tratament pe baza de ierburi foarte popular si in zona de sud-vest a Romaniei este cauza a peste jumatate...

Recipientele din polistiren pot da cancer

Substanta stiren folosita la scara industriala pentru realizarea unor produse precum tacamurile de unica folosinta, paharele si recipientele de mancare la pachet este cancerigena,...

Consumul in exces de carne poate cauza cancer

Expunerea la radiatii si la poluanti, precum si consumul alimentelor cu aditivi ori contaminate cu substante continute de ambalajele din plastic favorizeaza aparitia tumorilor...

7 ingrediente de evitat in alimentele procesate

Ritmul de viata alert ne determina sa alegem tot mai adesea mancarurile semipreparate, in detrimentul celor gatite in casa. Insa este bine sa tinem...

Chipsurile, la fel de rele

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) a facut un studiu in statele UE si Norvegia pentru a vedea daca producatorii de alimente incearca sa...

Cate chimicale contine hrana noastra?

Am auzit de nenumarate ori ca alimentatia ar trebui sa-i ofere organismului energia si substantele nutritive necesare fara sa-l suprasolicite, in caz contrar existand...

Pateu cu putina rata

Importatorul produsului "Pate rata cu Porto" incalca legislatia in vigoare atat la nivel european, cat si national. Ingredientele trebuie enumerate in ordinea descrescatoare a...

Salam rustic din resturi de pasare

Salamul rustic Agricola este un produs care se remarca prin faptul ca nu are aproape nimic natural in compozitie, fiind un amestec de resturi...

Rămâi conectat!

104,342FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente