24 de companii austriece, specializate in energie regenerabila, vor sonda piata din Romania

24 de companii austriece, specializate in energie regenerabila, vor sonda piata din Romania

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei la Bucuresti organizeaza in perioada 28-29 februarie o misiune de sondare a pietei Tehnologie de mediu si energii regenerabile la Bucuresti.

La acest seminar vor sustine prezentari 24 firme austriece renumite pentru activitatea pe care o desfasoara in domeniul energiei regenerabile.

Printre firmele austriece participante se vor afla A.S.A. Servicii Ecologice SRL (prezenta din anul 2002 in Romania si care a atins in 2011 o cifra de afaceri de peste 5 mil. Euro), BDI (care este lider de piata si tehnologie in domeniul instalatiilor biodiesel la cheie) si GE Energy (care se claseaza pe plan mondial printre primii producatori de motoare cu gaz).

Scopul acestui eveniment este de a pozitiona noi firme austriece si produsele lor in Romania, de a initia noi colaborari si de a stabili legaturi comerciale intre firmele austriece si cele romanesti.

“Tehnologia mediului inconjurator si energiile regenerabile se numara printre ramurile cu cele mai promitatoare perspective ale economiei romanesti. De un potential deosebit se bucura domeniul alimentarii cu apa si cel al apelor reziduale, gestionarea deseurilor, precum si sectorul energetic.

Ca stimulent pentru investitori, UE a pus la dispozitie mijloace financiare si se acorda, de asemenea, finantari nationale nerambursabile precum si certificate verzi”, precizeaza organizatorii

Pentru discutii individuale cu firmele austriece participante la misiunea de sondare a pietei, care se va desfasura pe 29 februarie, intre orele 13.00-17.00, poate fi folosite urmatoarele date de contact:

Adresa de e-mail: [email protected]
Telefon: +40 372 068 900
Persoana de contact: Anca Drujescu

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente