Acadele cu telina

0
762

Acadele cu aroma de cola Chupa Chups crazy Dips cola sunt un produs fabricat in mare parte din zahar, cu un element surprinza: telina.
acadele cu telina
Nu este clar care este scopul ei, insa profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, spune ca persoanele cu alergie la aceasta leguma trebuie sa testeze reactia organismului la acest produs.

Precauti trebuie sa fie si cei cu intoleranta la lactoza. Cantitatea mare de zahar face ca acesta acadea sa fie dezechilibrata nutritional. Mai mult, pancreasul endocrin va avea de suferit, fiind nevoit sa secrete o cantitate mare de insulina intr-o perioada de timp foarte scurta. Din cauza compozitiei, produsul are si o valoare energetica foarte ridicata si de aceea nu este recomandat supraponderalilor si obezilor.

Prezenta glucidelor intr-o pondere atat de mare, face ca produsul sa nu fie recomandat nici celor cu probleme stomatologice, cu afectiuni ale tractusului digestiv, celor cu maladii cardiovasculare, copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza. Diabeticii vor cere sfatul medicului curant.

Ingrediente: Zahar, sirop de glucoza, lactoza, acidifiant (acid citric E330), extract de malt, dioxid de carbon, aroma, contine telina. Valoarea energetica 100 g1680 kj/394 kcal.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.