Cea mai noua moda in domeniul alimentatiei e dieta cu hrana vie. Cat mai multe legume, fructe proaspete si uscate, cereale integrale, seminte si lactate crude, in starea lor naturala ne sunt recomandate de expertii in nutritie pentru revitalizarea corpului.
Prelegeri despre revitalizarea corpului, resetare pentru reintinerire, insanatosire si longevitate, metode de detoxifiere, demonstratii practice si degustari, totul in cadrul unei initieri in alimentatia cu hrana vie, sustinuta de nutritionista Mihaela Gheorghita.
Mihaela Gheorghita e mai mult interesata de frumusete ca rezultat al sanatatii, decat de frumusete ca rezultat al tineretii. Frumusetea, la orice varsta, e expresia clara a sanatatii. Gheorghita a avut sansa de a studia la inceputul anului 2009 cu unii dintre cei mai celebri promotori americani ai sistemului de nutritie cu hrana vie.
Timp de trei ore, invitatii au degustat limonada detoxifianta, elixirul verde, supa „paine”, mic dejun „chiftele”, salate, desert si un altfel de concept de “lapte”.
Organizatorul evenimentului, Inner Wheel Bacau, isi propune ca banii stransi sa-i directioneze, integral, catre proiectele umanitare si educationale pe care le promoveaza.